Knight Oyun Yükleme ve Çalıştırma


Online ve sorunsuz şekilde Knight deneyimini yaşamak isteyenlerin mutlaka üyelik alması şarttır. Bunun ardından da hem oyunun yüklenmesi lazım hem de çalıştırılması gerekmekte. İşte bunların tümünü çok kısa bir zaman dilimi içinde yapabilir ve ardından da kocuce içinde oyunun tadını çıkarabilirsiniz.
Süreç Nasıldır?
Oyunun yüklenmesi çok kolay. Bunu tasarlayan firmanın resmi bir web sitesi söz konusu. Hemen buraya giriş yapmak gerekmek. Download kısmına gelin. Bir kere ilgili yere tıklayın. Bağlantının hızlı olması durumunda edinim çok uzun sürmez. Özellikle directx yazılımının olması gerekmekte. Bunun son sürümü söz konusu değilse indirme işlemleri de başarılı olmaz. Dosyanın inmesi çok zaman almaz. Bu işlemin ardından mutlaka çalıştırılması gerekmekte. Üstüne tıklayın. Masaüstüne özel bir oyun simgesinin gelmesi söz konusudur.
Daha sonra launcher olarak bilinen bir yazılımın açıldığını göreceksiniz. İlgili yer üzerinden genellikle her türlü yamanın indirilmesi sağlanır. Tüm bunların edinilmesi biraz usun sürebilir. Çünkü zaman zaman bu yamaların büyük boyutlu olduğunu görmekteyiz. En son yamanın da edinilmesinin ardından sistem kendisini kapatır. Üstüne tıklayarak yeniden onu aktif hale getirin. Update completed ibaresini beklemek gerekiyor. Bunun çıkmasının sonrasında ise süreç sona erer. Unutmadan kocuce serverına dahil olun. İlgili alandan sorunsuz, hızlı bağlantı sayesinde daha iyi bir oyun deneyimi elde etmek mümkün olacaktır. Bu fırsatı kesinlikle kaçırmayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Knight Online Human Irkları

Tez Konusu Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Başlık